Bemutatkozásunk

Üdvözlöm Önt a Car-Kárpit Kft. honlapján. Látogatása megtisztelő és fontos számomra!

Vállalkozásom már a ’90-es évek hajnala óta foglalkozik járművek kárpitozásával. Ez a munka számomra szenvedély, feltöltődés, lehetőség a kibontakozásra. Nincs számunkra olyan elképzelés, ami megvalósíthatatlan, mert a kihívások adnak újabb és újabb energia löketet. Örömmel vállaljuk el személyautók, motorok, haszongépjárművek, továbbá minden típusú teherautók, munkagépek, hajók, motorcsónakok, repülők, helikopterek üléseinek, műszerfalainak és belső tereiknek a kárpitozását, felújítását továbbá igény szerint a javítását, átalakítását. Debrecenben egy korszerűen felszerelt, igényes műhelyben végezzük el a megbízásokat, melyek során gondosan odafigyelünk a megbízóink igényeire, a minőségre és az esztétikumra. Vállaljuk bőr ülések, bőrkárpitok tisztítását, javítását, de teljesen új ülések elkészítésével is bátran bízzanak meg bennünket.


Gépjármű ülések áthúzásával szövet-, műbőr-, és valódi bőrrel. Védőhuzatok készítése méret szerint egyedileg.

Belső kárpit cseréje, szivacsok pótlása, javítása, újra kárpitozása minőségi szövetanyagokból igény szerint. Bőrülés és szivacs javítás, bőrjavítás, autóülés kárpitozás, mennyezet oldalkárpit javítása, felújítása. Belső kárpitozása, burkolása, szigetelése igény szerint.

Haszongépjárművek átalakítása, teljes kárpitozása, új üléssorok gyártása beszerelése. Haszongépjárművek 6-9-12-15-21 személyessé való átalakítása.

Szerviz autó, szerszámos szekrények, polcrendszerek  készítése, szerelése.

Mindenféle ablaktípus beszerelése, fényvédő és biztonsági fóliázása.

Hajók, repülőgépek kárpitjainak a teljes javítása, áthúzása.

Veterán  autók teljes kárpitozásának helyreállítása, ülésfűtés utólagos beszerelése. Továbbá folyamatosan biztosítunk általános szaktanácsadást, kárpitozási lehetőségekre, anyagoktól függően megegyezés szerint árajánlatot teszünk.

Sok évnyi autókárpitos tapasztalattal, a munkánk iránt érzett szeretettel állunk rendelkezésére, és bármilyen jellegű autókárpitos probléma, vagy autókárpitos szakértelmet igénylő feladat esetén keressen bennünket bizalommal. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk! A teljes szolgáltatási listánkat tekintse meg a szolgáltatások menüpontban, a galériában pedig megtekintheti a referenciáinkat!

 

Kiss Zsolt (Ügyvezető)

Tel/Fax: +36 52 472 139
Mobil: +36 30 915 1581

e-mail: info@car-karpit.hu

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu